#toivonkukka

tekijät

Tiina Aaltonen

KONSEPTI | SISÄLTÖ | VERKKOSIVUT | PÄÄHINEET

 ”Meille syöpään sairastuneille halutaan tarjoilla toivoa hyvien prosenttien tilastoilla. Syöpämatkaan kuuluu kuitenkin myös sammutettujen valojen taipaleita, joille uudet hoidot ja lääkkeet tuovat valoa. Huimien ja toivottavasti jatkuvien edistysaskelten myötä potilaat tarvitsevat luotettavaa, puolueetonta ja kansantajuista tietoa syöpätutkimuksesta.

Olen pohjattoman kiitollinen tämän sivuston upeille naisille, siskoilleni, jotka avoimesti kertovat elämästään, ajatuksistaan ja sairastumisestaan. Lämmin kiitos myös kaikille tekijöille ja tukijoille.

Toivon, että onnistumme hälventämään pelkoja, avaamaan silmiä elämän kauneudelle ja ennen kaikkea kertomaan, miksi syöpätutkimuksen tukeminen on niin tärkeää.” 

Annukka Roth ja Loviisa Linjama

VIDEOT

”Toivomme, että tekemämme videot voisivat lisätä hyvää kasvupohjaa, vettä ja valoa, ettei toivon kukka koskaan kuihtuisi.” 

Merja Yeung

VALOKUVAT

Kitken pihallani kasvavaa rikkaruohoarmeijaa käsin yksi kerrallaan – vakavan sairauden suhteen pitää käyttää kovempia keinoja. Haluan olla mukana keräämässä varoja tutkimukseen, jotta löytyisi tehokkaita tapoja nujertaa syöpä.

Mikko Rasila

VIDEOIDEN HENKILÖKUVAT

”Syövän toteaminen ja hoitaminen vaatii resursseja. Sen takia on tärkeää antaa sairaudelle kasvot.”

Sari Finérus

meikit | hiukset

”Mukaan lähtemistä ei tarvinnut miettiä. On mahtavaa olla osallisena näiden kauniiden ja vahvojen naisten projektissa.” 

Tukijat

Verkkosivutilan tarjoaa

NETOREK OY

Kuvausmeikit

diego dalla palma
Roosa nauha 2019
ELLA     EMMI     ANITTA     KIRSI-MARIA     JOHANNA     VIDEOT     PALAUTE

Viisi naista. Viisi elämää. Viisi syytä tukea syöpätutkimusta.

Ella

Äitinsä ja isotätinsä syövälle menettäneen, itsekin rintasyöpään sairastuneen Ellan tulevaisuuden toiveita varjostaa BRCA1-geenimutaatio.

Emmi

Emmi sairastaa harvinaista sydänpussin mesotelioomaa. Rohkean onkologin avulla hän on saanut jatkoaikaa uusista immunologisista lääkkeistä.

Anitta

Anittan kohdunrungon syöpä hoidettiin, ja hän sai ”terveen paperit”, mutta bonusvammat jäivät. Hän on nostanut esiin syöpien eriarvoisuutta myös #toosanauhan nimissä.

Kirsi-Maria

Kirsi-Marialle perheonnen tuonut munanjohdin vei hänet myös syöpätivolin vuoristorataan. Hoitoputki on käynnissä, ja voimauttavinta on läheisten tuki.

Johanna

Syöpätutkijana Johanna ymmärtää, ettei levinnyt rintasyöpä ole parannettavissa. Hoitovasteen loputtua hänelle on löydetty jo monta jarruttavaa hoitoa.