KIITÄMME

Emmin omaiset
Johannan omaiset
Siskolan naiset

#toivonkukka

TEKIJÄT 2021

Tiina Aaltonen

TUOTTAJA | VISUAALINEN ILME JA TOTEUTUS

 Toivonkukan toista osaa tehdessämme me tekijät emme ymmärtäneet, miten vähän aikaa meillä olikaan. Kumpikin naisista menehtyi syöpään vain muutaman kuukauden kuluttua kuvauksista.

Nyt meillä on käsissämme Emmin ja Johannan testamentti. Toivon, että myös muut kuin me syöpään sairastuneet ymmärtävät sen tärkeyden. Toivon, että naisten viesti saa siivet ja että heidän toiveensa eivät jää unelmiksi.

Toivo on tekoja.

Annukka Roth ja Loviisa Linjama

VIDEOT

Merja Yeung

VALOKUVAT

Sari Finérus

meikKI | hiukset

Tukijat

Verkkosivutilan tarjoaa

NETOREK OY
LÄÄKETEOLLISUUS RY 2021

TEKIJÄT 2019

Tiina Aaltonen

KONSEPTI | SISÄLTÖ | VERKKOSIVUT | PÄÄHINEET

 ”Meille syöpään sairastuneille halutaan tarjoilla toivoa hyvien prosenttien tilastoilla. Syöpämatkaan kuuluu kuitenkin myös sammutettujen valojen taipaleita, joille uudet hoidot ja lääkkeet tuovat valoa. Huimien ja toivottavasti jatkuvien edistysaskelten myötä potilaat tarvitsevat luotettavaa, puolueetonta ja kansantajuista tietoa syöpätutkimuksesta.

Olen pohjattoman kiitollinen tämän sivuston upeille naisille, siskoilleni, jotka avoimesti kertovat elämästään, ajatuksistaan ja sairastumisestaan. Lämmin kiitos myös kaikille tekijöille ja tukijoille.

Toivon, että onnistumme hälventämään pelkoja, avaamaan silmiä elämän kauneudelle ja ennen kaikkea kertomaan, miksi syöpätutkimuksen tukeminen on niin tärkeää.” 

Annukka Roth ja Loviisa Linjama

VIDEOT

”Toivomme, että tekemämme videot voisivat lisätä hyvää kasvupohjaa, vettä ja valoa, ettei toivon kukka koskaan kuihtuisi.” 

Merja Yeung

VALOKUVAT

Kitken pihallani kasvavaa rikkaruohoarmeijaa käsin yksi kerrallaan – vakavan sairauden suhteen pitää käyttää kovempia keinoja. Haluan olla mukana keräämässä varoja tutkimukseen, jotta löytyisi tehokkaita tapoja nujertaa syöpä.

Mikko Rasila

VIDEOIDEN HENKILÖKUVAT

”Syövän toteaminen ja hoitaminen vaatii resursseja. Sen takia on tärkeää antaa sairaudelle kasvot.”

Sari Finérus

meikit | hiukset

”Mukaan lähtemistä ei tarvinnut miettiä. On mahtavaa olla osallisena näiden kauniiden ja vahvojen naisten projektissa.” 

Tukijat

Verkkosivutilan tarjoaa

NETOREK OY

Kuvausmeikit

diego dalla palma
Roosa nauha 2019
ELLA     EMMI     ANITTA     KIRSI-MARIA     JOHANNA     VIDEOT     BLOGI     TOIVONKUKKA/2019     TOIVONKUKKA/2021

Viisi naista. Viisi elämää. Viisi syytä tukea syöpätutkimusta.

Ella

Äitinsä ja isotätinsä syövälle menettäneen, itsekin rintasyöpään sairastuneen Ellan tulevaisuuden toiveita varjostaa BRCA1-geenimutaatio.

Emmi

Emmi sairastaa harvinaista sydänpussin mesotelioomaa. Rohkean onkologin avulla hän on saanut jatkoaikaa uusista immunologisista lääkkeistä.

Anitta

Anittan kohdunrungon syöpä hoidettiin, ja hän sai ”terveen paperit”, mutta bonusvammat jäivät. Hän on nostanut esiin syöpien eriarvoisuutta myös #toosanauhan nimissä.

Kirsi-Maria

Kirsi-Marialle perheonnen tuonut munanjohdin vei hänet myös syöpätivolin vuoristorataan. Hoitoputki on käynnissä, ja voimauttavinta on läheisten tuki.

Johanna

Syöpätutkijana Johanna ymmärtää, ettei levinnyt rintasyöpä ole parannettavissa. Hoitovasteen loputtua hänelle on löydetty jo monta jarruttavaa hoitoa.